Kaninen der ville danse

‌Kaninen der ville danse handler om kaninen Ellen, hvis store passion er dans. Hun danser derhjemme og går til dans flere gange om ugen. Men på hendes dansehold er der blevet ansat en grov, tysk danselærer, der med en streng retning fjerner glæden ved den fri udfoldelse. Kaninen der ville danse handler om at stå op for sig selv, at følge sin intuition og kæmpe for det, man brænder for. ‌  
 
Bedst‌ ‌egnet‌ ‌til‌ ‌børn‌ ‌5-9‌ ‌år.‌ ‌
 
Tekst,‌ ‌illustration‌ ‌og‌ ‌opsætning:‌ ‌Anton‌ ‌Ian‌ ‌Nielsen‌ ‌
 
ISBN:‌ ‌9788797082331‌ ‌
 
Sprog:‌ ‌Dansk‌ ‌
 
Udgivelsesår:‌ ‌2022 ‌

Presse:

Kaninen Ellen elsker at danse. Men da Werner, en ambitiøs og meget tysk bjørn, bliver ansat som Ellens nye danselærer, er hun nødsaget til at finde sin egen vej. For Ellen har ikke blot én, men to passioner i kaninlivet. Dansen, selvfølgelig, og så sit sorte jakkesæt. Allerbedst er det, når hun kombinerer begge dele.

Imidlertid er Werner stærkt opsat på at vinde den store dansekonkurrence – en bedrift, der vil kræve både disciplin, retning og hårdt arbejde. Og derudover ensartede, lyserøde uniformer til holdet, mener han. Selvom Ellen normalt er pligtopfyldende, er hun også sin helt egen kanin, og dansen er slet ikke det samme uden det stilfulde jakkesæt. Derfor sniger hun, til Werners store vrede, alligevel dele fra sættet med til danseundervisning. Det får selvsagt konsekvenser for både Ellen og Werner. Men mon ikke, om den spraglede kanin får vist den konservative bjørn, hvad dans i virkeligheden handler om?